Feka_partner_sollefteå_8

TMA

FEKA bygger för en ljus framtid med årtionden av erfarenhet av krävande projekt. Vi möjliggör den gröna omställningen i Norden genom byggtjänster för förnybar energi och hållbar infrastruktur.

Vi har en bred maskinpark som
kan möta många olika behov.

FEKA erbjuder en rad olika tjänster inom TMA, vägskyltning & TA-planer Klicka på respektive tjänst för att läsa mer.

Vi tillhandahåller och anpassar skyltar efter Ert vägarbete.

Kontakta oss för mer information!

Truck Mounted Attenuator (TMA), även kallat “TMA-bil”, är ett påkörningsskydd som används vid framför allt vägarbeten. Vi tillhandahåller ett flertal TMA-bilar som skydd vid alla typer av vägarbeten, både stora och små, fasta och rörliga. TMA-bilen står uppställt vid ett vägarbete för ge skydd åt de som utför arbete på vägen samt att skydda passerande trafikanter. Vi finns alltid där för att hjälpa er vid såväl planerade entreprenader som akuta insatser. Samtliga bilar uppfyller krav från Transportstyrelsen och Arbetsmiljöverket.

Våra förare är utbildade i APV 2.1 . Alla fordon är  Miljöklassade fordon med TMA-skydd godkänt av Trafikverket samt utrustade med alkolås och bromsprov.Behöver ni hjälp med TA plan eller skylt och avstängningsmaterial så löser vi även det.

Trafikanordningsplaner

Vi hjälper dig gärna att upprätta och få godkänd TA-plan.

Vi har erfarenhet och goda kunskaper att göra TA-planer, sköta planeringen och att hantera tillstånd och myndighetskontakter. Vi hjälper Er med allt från planering och framtagande av trafikanordningsplaner till utförande av arbetet. 

  • Trafikanordning och planering
  • TA-planer och myndighetskontakter
  • Utsättning och avetablering

Få offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort