Feka_partner_sollefteå_8

Om FEKA

FEKA bygger för en ljus framtid med årtionden av erfarenhet av krävande projekt. Vi möjliggör den gröna omställningen i Norden genom byggtjänster för förnybar energi och hållbar infrastruktur.

Vår historia

År 2004 satte Kent Andersson grunden för FEKA, ett företag som från början specialiserade sig på telekonsultation och datatjänster. FEKA byggde snabbt upp ett gott rykte som en pålitlig konsultationspartner inom telekom och datateknik.

 

Efter några år insåg Kent möjligheterna att diversifiera företaget och erbjuda ett bredare utbud av tekniska tjänster. FEKA utvidgade sitt verksamhetsområde till att inkludera elinstallationer, larminstallationer, låsservice och även luft- och kylteknik. Detta steg gjorde företaget ännu mer mångsidigt och kunde svara på en bredare spektrum av sina kunders behov.

 

Omkring 2012 tog FEKA sitt första steg in i entreprenadsektorn genom att förvärva sin första lastbil. Detta markerade början på företagets ökande engagemang inom entreprenadtjänster, och med tiden utökades deras maskinpark till att idag inkludera ungefär 35 fordon som används för olika mark- och anläggningsprojekt.

 

Idag, nästan två decennier efter grundandet, har FEKA blomstrat till en betydande aktör inom el och entreprenad. Med två kontorslokaler och en personalstyrka på 30 anställda erbjuder företaget en imponerande rad tjänster och är känt för sin kompetens och pålitlighet. FEKA har blivit en mångsidig partner för sina kunder och fortsätter att växa och utvecklas i takt med deras behov.

Få offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort