SÄKERHET

Kontaktperson
johan_dahlberg.jpg

Johan Dahlberg
Mobiltfn
070-190 87 44
E-post
 

Gesällbrev

Låsservice

Vi kan erbjuda allt inom säkerhetsbranschen. Vår personal är kunnig och har lång erfarenhet inom området. Vi monterar och tillhandahåller de flesta produkter inom lås, slutbleck, dörrstängare, dörröppnare, larm mm. Kanhända funderar du på att byta lås på din ytterdörr,- Passagesystem för ditt företag.

Behöver du ett inbrottslarm för företaget eller hemma? Då kan vi hjälpa dig. Vi har produkter som trådlöst larm, säkerhetsskåp , kameraövervakning m.m.

Vi har den erforderliga utbildningen och säkerhetskunnandet som krävs för låssmedsarbete.Kontakta oss gärna, för kostnadsförslag.

FEKA Partner är ASSA licensierad.

 


Larm/Passage

Vi installerar och underhåller larm och passagsystem för villor och företag i alla storlekar.
Vi har en mängd olika avancerade lösningar och kombinerar våra produkter efter dina behov.
FEKA skyddar fastigheter och områden och ser till att din miljö är trygg, dygnet runt.
Vår långa erfarenhet gör att vi vet exakt vad som behövs för att din fastighet eller ditt område ska säkras på ett bra sätt. Det kan handla om avancerade lösningar, men vi ser samtidigt till att ge användaren en grundlig utbildning. Du ska känna dig säker och det ska vara enkelt.

 


Kameraövervakning

Vi hjälper Er med kameraövervakning, detta innebär att vi har rätt kompetens för att kunna leverera systemlösningar som lever upp till dina förväntningar, redan från första kontakten, till driftsatt anläggning och i framtiden.

Varför kameraövervakning?
Ett kameraövervakningssystem kan i många fall vara lösningen för att minska svinn, stölder, inbrott, hot, skadegörelse m.m. Idag är kameraövervakning mer accepterat på allmänna platser och det är mera ovanligt att en butik inte har övervakning i någon form. Den förebyggande effekten av kameraövervakning har alltid varit svår att mäta men det man vet är att brottslingen undviker kameraövervakade platser.

Genom att öka kameraövervakningen har polis och åklagarmyndigheten stor nytta av att kunna få händelser verifierade med övervakningsbilder. Genom att knyta personer till platser kan polis få gott stöd och i bästa fall leda till åtal om bildmaterialet är tillräckligt bra. En kameraövervakad plats upplevs oftast som en säkrare och tryggare plats för både personal och besökare.

Vänd dig till oss och berätta hur du vill ha det. Så kommer vi till dig, och tillsammans diskuterar vi fram en lösning.

 


Cloudkameror

Håll koll på det som är viktigast för dig – närsomhelst, varsomhelst.
Cloudkameror erbjuder en tillförlitlig övervakningslösning, utan att kosta för mycket, och låter dig hålla kontakten med allt du älskar var du än befinner dig, när som helst. Oavsett om du vill hålla ett extra öga på huset meddan du är på semester, eller titta på hunden från jobbet – finns det en Clodkamera som passar perfekt för just dig!

Läs mer här ->

 

 

Comments are closed