Fujitsu Design Nordic Inverter LTCN

Kontaktperson
albin-andersson.jpg
Albin Andersson
Mobiltfn
070-190 87 42
E-post

stefan_mohlin.jpg
Stefan Mohlin
Mobiltfn
070-622 26 13
E-post

 

Fujitsus nya värmepump LTCN har en ny prisbelönt design som gör den till mer än bara en värmepump. Men den är inte bara elegant och lättplacerad, den är effektiv också.
LTCN är speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat och har en mycket hög värmekapacitet ända ner till -30°C, samt ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare.

 

Design och funktion i fokus för Fujitsu LTCN

Den nya slimmade designen gör inomhusenheten, som bara är 185 mm djup, lättplacerad i alla miljöer. Men LTCN är inte bara tidlöst elegant, den har många smarta funktioner som både gör den enkel att använda och effektiv när det gäller energibesparing samt mycket hög värmekapacitet även vid mycket låga temperaturer.

 

Nya och smarta funktioner:

 • Närvarosensor sparar energi.
  Den nya funktionen hjälper användaren att spara energi. Innedelen är utrustad med en känslig närvarosensor som reglerar effektbehovet i både kyl- och värmedrift.
 • Underhållsvärme med ett knapptryck.
  En annan energibesparande och smidig funktion är att värmepumpen med ett enkelt knapptryck kan ställas in för 10°C underhållsvärme, en funktion som är användbar i sommarstugan eller uterummet.
 • Fjärrkontroll med veckotimer.
  Man kan förprogrammera start- och stoppfunktionen, med två olika temperaturinställningar, upp till 28 gånger under en vecka och upp till fyra gånger under ett dygn. Via fjärrkontrollen kan man även enkelt reducera utomhusdelens ljudnivå med 3 decibel.
 • Kompakt design för alla innemiljöer.
 • Avfrostningsprogram.
  LTCN har ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier anpassade för den nordiska marknaden.

 

Produktblad (pdf)

Klicka på bilderna nedan för att läsa produktbladet.

 


Komplettera din luftvärmepump med fjärrstyrning, AirPatrol

Ändra värmepumpens driftläge, temperaturinställning samt fläkthastighet via din smartphone. Eneheten kan även larma vid låg eller hög rumstemperatur, strömavbritt och serviceintervaller.

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Dela denna sida

Comments are closed