Luftvärmepumpar

Kontaktpersoner

Albin Andersson

Mobiltfn
070-190 87 42
E-post

Stefan Mohlin

Mobiltfn
070-622 26 13
E-post

Värmepumpar / Kylanläggningar

Luftvärmepumpar ger dig en bättre inomhusmiljö tack vare en ökad luftcirkulation och luftrening. Det som inte syns i ditt hus – luften du andas, är en av de viktigaste förutsättningarna för att du ska må bra. Din Luftvärmepump har en aktiv del i att ge dig en bättre inomhusmiljö. Inomhusdelen sätter nämligen igång en hälsosam luftcirkulation som motverkar fukt och mögel i huset samtidigt som inomhusdelens luftfilter renar luften. Du vet väl att du kan använda en luftvärmepump till kyla för under 1 krona i timman! Det är bekvämt när man vill ha det lite svalare en varm sommardag! Du kan enkelt ställa in din värmepump som t.ex. sitter i fritidshuset innan du åker hemifrån med din mobil, då är det svalt eller varmt när du kommer fram. Sms-styrningen är ett tillbehör som du kan köpa till när du köper din luftvärmepump.

Vi säljer luftvärmepumpar och värmepumpar i Sollefteå

En luftvärmepump kan ge värme eller svalka
Luftvärmepumpens huvuduppgift är att ge värme men den kan också ge svalka. Under sommaren är den perfekt att använda under de hetaste timmarna för ca 1 kr/timme. Värme eller svalka väljs på fjärrkontrollen. Observera att ”svalkfunktionen” på en luftvärmepump inte har samma kapacitet som ett traditionellt luftkonditioneringsaggregat.

Snabbt på plats utan bergsborrning och uppgrävda gräsmattor
Luftvärme kräver ingen borrning eller uppgrävda gräsmattor för att installeras utan är snabbt på plats! Oftast kan installationen göras på en arbetsdag.

Vi är återförsäljare till  men vi säljer även andra märken och andra produkter – kontakta oss för info och pris!

 

Aktuella luftvärmepumpar

Svårt att välja? Vi har valt tre stycken luftvärmepumpar och sorterat dem efter bra, bättre och bäst för att underlätta för dig. Kontakta oss gärna för frågor och pris.

 


Fujitsu LMBCN

Läs mer ->

 


Fujitsu LTCN

Läs mer ->

 


Fujitsu LZCAN

Läs mer ->

 

 

 

Tillbehör

 

Vi har flera smarta lösningar till din befintliga värmepump / luftvärmepump.
Läs mer här ->

 

 

 


 

 

 

 

 Dela denna sida

Comments are closed