KYLA / VÄRME

Kontaktperson

Albin Andersson
Mobiltfn
070-190 87 42
E-post


Stefan Mohlin
Mobiltfn
070-622 26 13
E-post


Värmepumpar / Kylanläggningar

Luftvärmepump – en bra investering!
Luftvärmepumpar ger dig en bättre inomhusmiljö tack vare en ökad luftcirkulation och luftrening. Det som inte syns i ditt hus – luften du andas, är en av de viktigaste förutsättningarna för att du ska må bra. Din Luftvärmepump har en aktiv del i att ge dig en bättre inomhusmiljö. Inomhusdelen sätter nämligen igång en hälsosam luftcirkulation som motverkar fukt och mögel i huset samtidigt som inomhusdelens luftfilter renar luften. Du vet väl att du kan använda en luftvärmepump till kyla för under 1 krona i timman! Det är bekvämt när man vill ha det lite svalare en varm sommardag! Du kan enkelt ställa in din värmepump som t.ex. sitter i fritidshuset innan du åker hemifrån med din mobil, då är det svalt eller varmt när du kommer fram. Sms-styrningen är ett tillbehör som du kan köpa till när du köper din luftvärmepump.

Här kan du läsa om luftvärmepumpar ->

 

Aktuella luftvärmepumpar

Svårt att välja? Vi har valt tre stycken luftvärmepumpar och sorterat dem efter bra, bättre och bäst för att underlätta för dig. Kontakta oss gärna för frågor och pris.

 

Fujitsu LMBCN
Läs mer ->

 

Fujitsu LTCN
Läs mer ->

 

Fujitsu LZCAN
Läs mer ->

 

 


Komplettera din Fujitsu luftvärmepump med fjärrstyrning, AirPatrol

Ändra värmepumpens driftläge, temperaturinställning samt fläkthastighet via din smartphone. Eneheten kan även larma vid låg eller hög rumstemperatur, strömavbritt och serviceintervaller.

Kontakta oss för mer information!

 


Tillbehör – få ut mer av din luftvärmepump

Larm och fjärrstyrning av värme
Den enkla och trygga lösningen för dig som vill styra värmen på distans. En komplett produkt och tjänst ger en garanterad och säker funktion med totalgaranti och support.
Läs om DEFA Home här ->

 


Kylservice

Läs mer här ->

 

 


 

AC Fordon

Läs här hur vi kan hjälpa dig ->

Comments are closed