Internet / Data m.m.

Cloudkameror

Håll koll på det som är viktigast för dig – närsomhelst, varsomhelst.

Cloudkameror erbjuder en tillförlitlig övervakningslösning, utan att kosta för mycket, och låter dig hålla kontakten med allt du älskar var du än befinner dig, när som helst. Oavsett om du vill hålla ett extra öga på huset meddan du är på semester, eller titta på hunden från jobbet – finns det en Clodkamera som passar perfekt för just dig!

TellStick

– trådlös strömbrytare via internet

TellStick Net sändare och mottagare till fjärrströmbrytare, väderstationer m.m. Allt du behöver är en internetuppkoppling så kan du styra dina trådlösa strömbrytare. Perfekt för att slå på vattenpumpen/el-elementen i sommarstugan när man är på väg dit. Vilket sparar el jämfört med om man skulle ha dessa igång när man inte är där. Allt som krävs att enheten man behöver fjärrstyra är kopplad till ett vanligt el-uttag.

Powerline

– förstärk ditt trådlösa internet

Med powerline följer du strömmen och får ett snabbt och säkert hemmanätverk.
Du behöver inte borra hål i väggar och tak, och du behöver inte dra kablar genom hela huset eller lägenheten. Med powerline använder du istället de befintliga elkablarna i hemmet för att överföra all din datatrafik (IP-trafik).
Allt du behöver göra är att koppla in nätverksdosor, HomePlugs, i eluttaget och i respektive enhet som ska ingå i nätverket. Nu har du ett snabbt och säkert hemmanätverk klart att användas.Datorer, skrivare, spelkonsoler, hårddiskar, tv-boxar

Ofta sitter bredbandsmodemets uttag i källaren eller på vinden, alltså inte i närheten av din dator eller TV. Genom att använda ett par powerline Homeplugs skickas signalen över elnätet och väl framme vid datorn omvandlas trafiken tillbaka till vanlig nätverkssignal så att datorn inte märker någon skillnad. Lösningen är alltid osynlig för nätverksenheterna och de upplever det därför bara som om det vore en vanlig nätverkskabel. Därför passar HomePlugs till spelkonsoler, digital-TV-boxar, skrivare och alla datorer oberoende av operativsystem, under förutsättning att det finns ett nätverkskort.

Comments are closed