Projektledare el

Vi behöver förstärka vår organisation med en projektledare!

Söker du ett inspirerande projektledaruppdrag och har du tidigare erfarenhet av projektledning inom el och energi? Vi expanderar och behöver vi fler engagerade medarbetare till vårt team, är du vår nästa medarbetare?

Vi erbjuder dig en stabil tillvaro i en trivsam miljö med möjlighet till utveckling, en bredd av karriärmöjligheter och frihet under eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare inom el och energi hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att driva och leda stora som små projekt från projektering och upphandling till genomförande och avslut. Du ansvarar för att leverera projekt inom fastställd budget, tidplan och kvalitet. Du genomför kontinuerlig uppföljning samt återrapportering av projektstatus till projektchef.

Förutom att leda ditt projektteam kommer du även få möjlighet att leda och utveckla dina medarbetare till framgång, och därmed öka din egen kompetens

Vi söker dig med en relevant utbildning och några års erfarenhet som projektledare.

B-körkort är ett krav.

Om dig

Du är driven, strukturerad och har dokumenterad förmåga att leda projekt. Du är positiv, driven och lyhörd och har förmågan att samarbeta och etablera goda relationer Du är motiverad i ditt ledarskap och har en god förståelse för teknik samt förmågan att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Du bör vara van vid att arbeta självständigt med kundkontakter och alla slags serviceuppdrag. Som person är du ansvarstagande, flexibel, kreativ, noggrann och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Vi ser även att du är social och serviceinriktad, du trivs med att träffa olika kunder samt har en god förmåga att samarbeta och knyta kontakter. Att du har en el-utbildning i grunden ser vi som ett krav.

Om oss

FEKA Partner är ett företag med korta beslutsvägar och familjär stämning. Vi säljer tjänster inom 6 olika verksamhetsområden: El, Säkerhet, Kyla, Entreprenad, Kontor och Fastighet. Företaget har för närvarande ca 30 st anställda i Sollefteå. Vi jobbar med alla typer av kunder, allt från kraftbolag till privatpersoner.

Som anställd hos oss erbjuds du en roll i ett öppet företag där rak kommunikation prioriteras högt. Ambitionen är att varje medarbetare ska kunna känna delaktighet, personligt inflytande och engagemang i verksamheten. Hos oss får du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en expanderande marknad.

Mera information om FEKA, besök oss på http://www.feka.se eller på Facebook https://www.facebook.com/FekaPartner

Vi erbjuder

FEKA Partner AB erbjuder en stimulerande arbetsplats där du arbetar i team med dina kolleger.

  • Möjlighet till kompetenshöjning via yrkesinriktad vidareutbildning.
  • Personalaktiviteter
  • Friskvård
  • Personalrabatt

Vi erbjuder fast månadslön plus övertidsersättning enligt ö.k.

Tjänsteort

Sollefteå

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Urval sker löpande, så tveka inte på att höra av dig eller skicka in din ansökan snarast.

Ett utdrag ur belastningsregistret kan komma att göras i samband med ev. anställning.

Ansökan

Maila din CV och personliga brev till info@feka.se, märk ansökan med ”Projektledare”.

Vid frågor, kontakta

Projektchef Albin Andersson
Mobil 070–190 87 42
E-post albin.andersson@feka.se

 

Vill du bli en av oss?

Välkommen med din ansökan!

Comments are closed