GDPR – hantering av personuppgifter

För att skydda medborgarnas rättigheter kring personuppgifter har EU infört en ny lagstiftning (GDPR) som börjar gälla 25 maj 2018. Den ersätter personuppgiftslagen (PuL) och berör alla verksamheter som behandlar personuppgifter

 

Förordningen ska:

  • säkerställa att personuppgifter behandlas enhetligt och korrekt
  • styrka medborgarnas rättigheter
  • underlätta för både organisationer och medborgare att relatera till dataskydd.

 

Här kan du läsa om hur FEKA hanterar personuppgifter.

 

Tveka inte att kontakta oss om du undrar något!

Dela denna sida
  • Uthyrning av lokaler

    Lediga kontorslokaler på FEKAgården Möblerat och klart med internet, kaffe i fikarum samt konferensrum. För...

    Läs mer

    Lediga jobb – Grävmaskinist

    Vi behöver förstärka vårt team med en Grävmaskinist / meriterande med C eller helst CE...

    Läs mer

    Lediga jobb – Elektriker

    Dina arbetsuppgifter Vi behöver förstärka vår organisation med flera elektriker! Just nu söker vi ny...

    Läs mer

    GDPR

    Hantering av personuppgifter På FEKA Partner AB hanteras en rad olika personuppgifter. På denna sida...

    Läs mer

    Yale ENTR S

    Yale ENTR S är det smarta digitala låset som ger dig alla tänkbara möjligheter att...

    Läs mer

    Maskinpark

    Vi har för nuvarande 22 st servicebilar 8 st släpvagnar 8 st lastbilar 2 st...

    Läs mer

    KMA

    Kvalité, Miljö och Arbetsmiljö Vi värnar om god arbetsmiljö, hög kvalitet och använder oss av...

    Läs mer