Företaget

FEKA Partner är ett företag med korta beslutsvägar och familjär stämning.
Vi säljer tjänster inom 6 olika verksamhetsområden: El, Säkerhet, Kyla, Entreprenad, Kontor och Fastighet. Företaget har för närvarande ca 30 st anställda i Sollefteå. Vi jobbar med alla typer av kunder, allt från kraftbolag till privatpersoner.

Tack vare vår långa erfarenhet, kan vi erbjuda stora och små kunder såväl helhetslösningar som leverera enstaka tjänster och produkter som förenklar och förbättrar våra kunders vardag.

FEKA Partner AB är ett Sollefteåbaserat företag startat 2004 med ett avstamp från fd. Graninge AB. Vi har för närvarande ca 22 anställda i Sollefteå.

För att kunna vara så flexibla som möjligt så har vi:

– Elbehörighet (Behörigheten avser allt installationsarbete)
Kylackreditering
Achilles Utilities (Sellihca Qualified)

FEKA Partner AB strävar efter att alla kunder ska vara så nöjda med företaget att tjänste- eller produktleveransen utmynnar i ett långvarigt samarbete.

Vi erbjuder dig en totallösning, som annars kan vara svåra att hitta utan att vända sig till ett flertal olika leverantörer.

Vi har den kompetens och de resurser som gör att du bara behöver vända dig till oss. Det innebär enbart fördelar för dig som kund.  God överblick, hög kostnadseffektivitet och enkla kommunikationsvägar är bara några av dem. Vi tar det fulla ansvaret. Enklare kan det inte bli.

Se bilder på vår maskinpark här ->